Wat doet ReBird nou precies?

Jou begeleiden en inspireren om te gaan stralen en jezelf te omarmen en zo ‘the most beautiful version of you’ te laten zijn: dat is absoluut haar hoogst haalbare doel. En ze gaat een stuk verder dan alleen de buitenkant. Ze richt zich volledig op huidverbetering, veelal vanuit een holistisch en energetisch perspectief. Een healthy look heeft met zoveel facetten te maken. Balans, happiness, voeding, sport, beauty, gezondheid, zelfliefde, mindset…

Merel komt elke maand naar I.KAPPER met haar brow bar. Wil jij volle en sprekende wenkbrauwen? Kijk in de agenda en reserveer snel, want vol = vol.

 Meer weten over Merel? Kijk op www.rbrd.nl.

image

Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met beauty en een gezonde planeet. Zo ben ik stapelgek op dieren en wilde ik al geen vlees meer eten toen ik 7 jaar oud was, legde ik al op jonge leeftijd mijn hele gezicht vol met vers gesneden komkommer. Bijna dagelijks deed ik mijn nageltjes en ging altijd met mijn moeder mee naar haar specialiste! Ook sporten is onmisbaar in mijn leven. Inmiddels heb ik diverse opleidingen gevolgd, heb ik veel ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste, huidspecialiste en gewichtsconsulente en heb ik sporttrainingen samengesteld en begeleid.

In 2015 richtte ik ReBird op: mijn bedrijf waar ik tot op de dag van vandaag ziel en zaligheid in stop en waarin ik mijn visie helemaal kan ontplooien. Inmiddels is ReBird de plek waar we werken aan een HAPPY, HEALTHY & BEAUTIFUL YOU. We gaan dus een stuk verder dan alleen de buitenkant. Dit doen we niet alleen, maar samen de juiste mensen zodat we onze krachten kunnen bundelen.

We will boost the happiest, healthiest and most beautiful version of you.

image

Geen tijd om te haasten
bij I.KAPPER

Zin in een nieuwe look?